Siden programmet 'Fuckbois' er blevet sendt på DR3, har de tre unge fyre på 19 år, der deltager i programmet, udtalt, at de er føler sig udstillet af DR. Men det indrømmer de nu at have løjet om.

Victor Skjødt, Kim Taggaard og Mikki Wisler har alle tre påstået, at programmet er opstillet, og at DR udstiller dem. Men nu har de tre 'fuckbois' vendt på en tallerken.

Onsdag eftermiddag i P3-programmet 'Stegger og Toft', blev der talt om den omdiskuterede serie. I den forbindelse var Victor Skjødt - den ene af de tre fuckbois - igennem via telefon. Her fortalte han, at de tre unge fyre på 19 år, fortryder at have sagt, at DR udstiller dem.

»Vi har snakket om, at de udmeldinger, vi kom med i går, var noget, som gik lidt for hurtigt. Og det er noget, som vi slet ikke har ment,« forklarer Victor Skjødt og fortsætter.

»Alting er eksploderet så hurtigt, efter at programmet er kommet på internettet. Så vi er blevet overvældet over al den hate, vi har fået, og derfor er vi gået i forsvarsposition.«

I radioprogrammet får denne udmelding den ene vært Anders Stegger til at stille et afgørende spørgsmål.

»Det vil sige, I har løjet?« Spørger han.

Hvortil Victor Skjødt svarer »ja.«

I radioprogrammet forklarer de også, at konkurrencen om, hvem der kunne score flest piger, de tidligere har påstået var opstillet fra DR's side, dog alligevel ikke helt var opstillet.

»Mikki var lidt for hurtig til at sige, han var tvunget til det. I dagens Danmark konkurrerer alle drenge i vores aldre, så vi synes, det var en god måde at vise det på - som vi også har talt med redaktionen om,« fortæller Victor Skjødt, men forklarer samtidig, at selve konkurrencen i programmet er opstillet.

Victor Skjødt fortæller også, at udmeldingen om, at de ikke er sig selv i programmet, heller ikke var helt sand.

»Vi står 100 procent inde for det, og vi er 100 procent os selv i programmet,« fortæller han til Anders Stegger og Julie Toft, der er radioværter i P3-programmet, og fortæller også, at de tre fyre er stolte af 'Fuckbois'.

Slutteligt fortæller Victor Skjødt også, at al den negative respons ikke har fået dem til at gå helt ned med flaget.

»Vi er stadig ikke bange for at tage den hate, der kommer og som er kommet, efter programmet er blevet sendt. Og derudover synes vi også selv, at vi behandler piger pænt. Det må folk selv tro på - om de vil det eller ej,« fortæller Victor Skjødt.