For syv år siden blev deres yngste datter udsat for et bestialsk overgreb og dræbt af en skorstensfejer. Familien var i chok. I dag begravede forældrene endnu et barn. Deres søn Ulrik kørte i sidste uge frontalt ind i en lastbil og blev dræbt på stedet.

Flaget var på halv over Ferslev kirke i Nordjylland. Klokken 13.00 sagde en familie farvel til deres eneste søn. En familie der allerede har været hårdt ramt. To af deres tre børn er døde under tragiske omstændigheder.

20-årige Ulrik Emborg blev tirsdag formiddag i sidste uge dræbt i en voldsom ulykke i Dollerup ved Aalborg, da han af uvisse årsager styrede bilen direkte ind i en modkørende lastbil.

I dag sagde venner og familie farvel til deres ven. Der var slet ikke plads til alle de sørgende pårørende i den lille kirke, og mere end 100 -primært unge mennesker måtte stå udenfor kirken.

For kun syv år siden stod mange af de samme mennesker og græd, da den samme familie bar en lille pige ud i en kiste.

I 2003 blev familiens yngste datter Sonja Emborg begravet. 10-årige Sonja blev offer for den dengang 44-årige, pædofile skorstensfejer, Jan Beblein, da hun var blevet hjemme, fordi skorstensfejeren efter aftale skulle komme ved titiden og rense husets to skorstene. Hun endte med at blive voldtaget og kvalt i husets kælder.

Det var en tragedie der kunne mærkes i hele lokalsamfundet, og som det tog familien lang tid at komme sig ovenpå.

Et vennepar til Ulrik fortalte til begravelsen, at han endelig var kommet ovenpå og var glad igen.

- Det er forfærdeligt, at familien skal igennem det en gang til, siger de til bt.dk.

Ulriks mor forlod kortvarrigt kirken undervejs. Grædende forlod hun sin plads på en af de forreste rækker og nærmest halvløb ud af kirken. Få minutter senere gik hun tilbage ind igen.

Ulrik Emborg blev begravet ved siden af sin lillesøster Sonja på kirkegården i Ferslev, der ligger få kilometer fra barndomshjemmet i Mjels.

Andre læser også