BT kunne tirsdag fortælle, at en ung mand var i livsfare efter at have fået stukket en arm op i endetarmen. Det har medført et hav af kommentarer på Facebook, og ikke alle kommentarer er lige passende.

Artiklen er på blot fire timer blevet delt mere end 300 gange og har fået over 1000 kommentarer. Langt de fleste kommentarer kommer fra chokerede læsere, som ønsker manden god bedring, men der er også Facebook-brugere, som ikke har forstået alvoren, og som har fundet historien direkte morsom.

f

»De har da givet den hele armen, thi-hi,« skriver en bruger på Facebook som kommentar til BT’s artikel.

»Haha funny shiit. Vist sidste gang han besøger stedet,« lyder det fra en anden.

»Det er sku alligevel den fedeste overskrift jeg længe har læst. Flad af grin,« skriver en tredje.

Artiklen fortsætter herunder:

De jokende kommentarer har fået adskillige rasende Facebook-brugere til tasterne. Her kvitterer de med vrede beskeder som svar på de ’sjove’ bemærkninger. Blandt andet påpeger flere, at der kun bliver gjort grin med episoden, fordi offeret er en mand, og at tonen ville have været helt anderledes, hvis der havde været tale om en kvinde.

»Syntes ærlig talt at det er sørgeligt at se, så mange lave grin med det. Er det fordi der er tale om bøsser her? Var det nu en mand der havde gjort det mod en kvinde, hold da så op et dumt svin og hvad der ellers ville være blevet skrevet om ham han ville være,« skriver en bruger på Facebook.

»Havde det været en kvinde eller et dyr, ja så ville der ikke være nogen vittigheder!« skriver en anden.

»Det er direkte modbydeligt at grine og joke om overgreb og det er uanset om det er en kvinde eller mand der er udsat for det!« lyder det fra en tredje.

1

Manden, som er 25 år gammel, har anmeldt en 50-årig mand for at have stukket en arm op i hans endetarm. Episoden fandt sted 1. marts i Body Bio i København, og den 25-årige var efterfølgende i livsfare og fik foretaget flere operative indgreb – herunder stomi.

Den 50-årige blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør og nægtede sig skyldig. Politiet valgte dog at varetægtsfængsle ham i foreløbig fire uger af hensyn til politiets efterforskning. Fængselskendelsen blev straks kæret til landsretten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.