TDC TV har hele dagen haft problemer med driftsforstyrrelser på TV 2 på Bornholm. Problemet får flere brugere til tasterne på Facebook.

Nogle hundrede bornholmere går glip af sæsonafslutningen på den ekstremt populære TV 2-serie 'Badehotellet', og hvad de ellers skulle have lyst til at se på TV 2 det næste stykke tid. TDC skriver på dets hjemmeside, at der kan forekomme forstyrrelser på kanalen, og at problemet først vil blive løst tirsdag.

Pressechef hos TDC, Peter Glüssing, beklager problemerne meget og forklarer, at teknikere arbejder på højttryk for at ordne fejlen.

»Det drejer sig om nogle hundrede kunder på Bornholm, som via TDC TV har udfordringer med at få signal på deres modtager. Det er opstået i morges, og vi arbejder fortsat hårdt på at få det løst,« fortæller Peter Glüssing.

Problemerne har fået flere TDC-brugere til at skrive på TDC’s Facebook-side, hvor de leder efter svar på, hvad der foregår.

»Hvornår kan man se TV2 igen, det har ikke virket hele dagen???« skriver én, mens en anden i samme tråd frygter at misse Badehotellet klokken 20.

»Vi vil jo gerne se Badehotellet i aften kl. 20, så få fart på….,« skriver en anden bruger på TDC's Facebook-side.

Desværre ser det ikke ud til, at problemet bliver løst foreløbigt. TDC’s dritsinformationsside skriver, at man forventer, at fejlen bliver løst inden klokken 16.00 tirsdag.

Der kan for nogle dog være andre måder at se TV 2 på. I et andet opslag på TDC's Facebook-side, kommer en TDC-medarbejder med mulige løsninger.

'Jeg kan godt se at det er lidt ubelejligt, nu der er sæsonafslutning på Badehotellet i aften. Jeg vil foreslå at du ser aftenens afsnit via vores TV-arkiv, hvis du har adgang til det i dit abonnement. Du kan læse om vores TV-arkiv via linket nedenfor, og du kan se arkiv udsendelser via din TV-boks, vores hjemmeside samt vores apps til iOS og Android. Jeg ønsker dig en rigtig god aften samt god fornøjelse med Badehotellet,' skriver en TDC-medarbejder og fortsætter senere i Facebook-tråden:

'Du kan også se aftenens afsnit af Badehotellet, via vores Live-TV på din computer eller vores apps.'

Andre læser også