En dansk kvinde fra Assens har netop vundet 600.000 på en Bogstavjagt
En dansk kvinde fra Assens har netop vundet 600.000 på en Bogstavjagt

En dansk kvinde har netop vundet en kæmpegevinst på et skrabelod fra Danske Spil. Men hun vidste intet om det.

Du kender det måske: du har skrabet et lod og dobbelttjekker alle felterne for gevinst. For du skal ikke komme ud i det mareridt at have smidt et vinderlod i skraldespanden. Det var noget, som man kunne komme ud for førhen. Og en kvinde fra Assens er nok glad for, at der er andre muligheder i dag.

Julekalender TOP

For med den teknologi vi har nu, så kan man købe skrabelodderne online hos Danske Spil og dermed ikke komme til at miste sin eventuelle gevinst, hvis man er klodset.

Den 30-årige kvinde fra Assens havde købt Bogstavjagten på sin mobil, og hun havde ingen anelse om, at hun havde vundet en gevinst på 600.000 kroner. Hun havde nemlig kun set, at der var en gevinst på 400 kroner på skrabeloddet. Hendes mobil var nemlig løbet tør for strøm, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Millionjagten

Hun fandt først ud af den store gevinst, da Danske Spil ringede hende op og spurgte, hvad hun tænkte, da hun opdagede gevinsten.

»Jamen, jeg skrabbede det sidste felt og så, at jeg havde vundet 400 kroner,« sagde hun til Danske Spil, da de ringede.

Men der måtte medarbejderen fra spilkoncernen lige rette på hende.

»Undskyld, men du har jo vundet 600.000 kroner,« sagde medarbejderen.

Men det troede kvinden ikke på. Hun var sikker på, at gevinsten kun lød på 400 kroner.

Kvinden var løbet tør for Nem ID nøgler og kunne derfor heller ikke tjekke sin spilkonto på computeren. Hun fik dog fat i et nyt, så hun kunne logge ind. Da hun loggede ind, så hun den kæmpe gevinst og ringede tilbage til Danske Spil.

»Du har helt ret, jeg har vundet 600.000 kroner. Min telefon var løbet tør for strøm, da jeg skrabede det sidste felt på Bogstavjagten, og jeg var løbet tør for nøglekort, men nu har jeg tjekket, og der står 600.000 på min spilkonto,« sagde den 30-årige vinder til Danske Spil.

Kvinden fortæller, at hun tidligere har vundet 15.000 kroner, men aldrig i nærheden af 600.00 kroner. Hun synes, det er vildt, at hun er så heldig.

Den heldige vinder oplyser til Danske Spil, at hun vil bruge pengene på  afbetaling af gæld, en ny bil og en gave til sin søn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.