Et eller andet sted i Danmark sidder to heldige lottevindere. Den ene har 135 mio. til gode, og den anden 'kun' 43 mio. kroner. Men vinderne har ikke meldt sig endnu.

- Det er meget usædvanligt, at vinderne ikke har meldt sig endnu. Især vinderen af de 135 mio., fordi Eurojackpot er et lidt anderledes spil. Der er ikke så mange, der spiller det. De 43 mio. blev vundet på en Joker, så er mere sandsynligt, at vinderen ikke lige har tjekket sin kupon endnu, siger Thomas Rørsig, der er kommunikationschef hos Danske Spil.

Vinderen af de 135 mio. blev trukket fredag aften, og gevinsten er den største i Danmarkshistorien. Havde det ikke været for den gigantiske gevinst, havde vinderen af de 43 mio., der blev trukket lørdag aften, derimod sat rekord.

- Det er helt fantastisk, at de to rekordgevinster kommer på én gang, for det er jo et tilfældighedsspil, siger Thomas Rørsig med et grin for at afvise, at Danske Spil skulle have haft en finger med i de to rekordstore gevinster.

- Jeg tror og håber, at vinderne melder sig i løbet af i dag, siger han.

Vinderen af de 135 mio. købte sin kupon i kiosken på Herlev Hospital, mens kuponen, der viste sig at være  43 mio. værd, blev solgt i butikken Telma i Agerbæk i Sydvestjylland.