Den 18-årige gymnasieelev, Dion Munk, fra Bornholm er død under en skiferie i Østrig. Han døde natten mellem onsdag og torsdag.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Dion Munk omkom natten til torsdag, mens han var på skiferie med sine kammerater i den Østrigske by Bad Gastein.

Det skriver Bornholms Tidende.

Den 18-årige Dion Munk gik i 3. g på Bornholms Gymnasium og var en del af en stor gruppe på omkring 120 elever, der var på skiferie med Højmark Rejser.

Den unge studerende er ifølge avisen faldet 30-50 meter ned af en 100 meter klippevæg efter en tur i byen med gymnasiekammerater.

Dion blev sidst set klokken et onsdag nat på værtshuset Gatz i Bad Gastein. Da han ikke var dukket op næste dag klokken 17 næste dag, blev en eftersøgning sat i værks. Tre timer efter blev han fundet omkommet.

Forældrene er underrettet, og de andre gymnasieelever har siden opholdt sig på hotellet.

Mindes på Facebook

På Facebook er der allerede oprette en mindeside for Dion Munk. På siden 'R.I.P. Dion Munk' strømmer det ind med indlæg, som sørger over tabet af den unge mand.

'Kære Dion, Vi håber du er et bedre og mere rart sted nu, selvom dit liv sluttede alt for hurtigt, du var alt for ung til at dit liv skulle slutte så brat. Ingen fortjener at dø sådan - sender de varmeste hilsener til dine pårørende derhjemme og dine kammerater i Østrig og på Bornholm som må leve med det chok det er at miste en kær ven som Dion var (og er). R.I.P Dion'

Dyster historie

Direktør Mads Kofod fra Campus Bornholm siger til bornholmstidende.dk, at der ikke er tale om en tur, som gymnasiet har arrangeret - men dog om en tur, der er en tradition på skolen. Den aktuelle tur er arrangeret af Højmarks Rejser.

Bad Gastein er et populært skisportssted med en dyster historie.

For et år siden var Højmark Rejser udsat for en lignende tragedie, da en kun 16-årige gymnasieelev fra Frederikshavn døde efter en bytur i netop Bad Gastein. Han gik fra et diskotek og blev siden fundet frosset ihjel ved et jernbaneterræn. 

I 2005 døde en 16-årig århusianer på en skiferie i Bad Gastein, da han kørte ind i nogle træer på ski.