Mere end 500.000 har set blonde 'Karen' efterlyse den ukendte fader til sønnen, August, på YouTube. Men nu tyder det på, at videoen er falsk.

Det lyder ellers hjerteskærende. Men også meget mærkeligt.

Videoen med den blonde Karen, der under titlen 'Danish Mother Seeking', efterlyser den ukendte fader til lille August, der skulle være resultatet af en våd aften i Nyhavn, er gået verden rundt.

LÆS: DANSK KVINDE PÅ YOUTUBE: ER DU FAR TIL MIT BARN?

Men efterhånden har flere fået mistanke til, at videoen med den smukke Karen i virkeligheden er et mediestunt.

'Karen' er skuespiller
Ifølge eb.dk, der i går bragte historien om 'Karen's videoefterlysning på forsiden af Ekstra Bladet, så er 'Karen' i virkeligheden en skuespiller fra
Nørrebro, der hverken hedder Karen eller har børn.

Det er dog ikke lykkedes eb.dk at få fat på den kvinde, som de mener har udgivet sig for at være Augusts mor.

Tror det er kampagne
I videoen fortæller 'Karen', imens hun sidder med sin lille søn vuggende i armene , at hun mødte sin barns far i forbindelse med en sjov aften i Nyhavn i København. Men hun kan ikke huske andet om ham end, at at han var fra udlandet.

Hvad han hed, og hvor han helt nøjagtig var fra, er nemlig forsvundet i alkoholtågerne, forklarer den kønne 'Karen' i YouTube-videoen.

Henrik Byager, der er kommunikationsrådgiver, tror heller ikke på, at 'Karen's historie er sand, skriver jp.dk.

- Jeg tror ikke, den er ægte. Det er en kampagne for et eller andet. Hun er  for stringent i sin historiefortælling, der er støvsuget for detaljer. Ligesom billederne på hjemmesiden er det: Der er ingen identificérbare mennesker eller  detaljer, der siger noget om hende, siger han til jp.dk og hentyder til den hjemmeside, hvor 'Karen' har lagt flere privatfotos ud af hende og lille August.

Ved du, hvem 'Karen' er, eller kender du noget til, hvem der har stået bag videoen? Så kontakt bt.dk på tlf. 33757534 eller mail btwebmaster@bt.dk.


Se videoen her