En kendt dansk rigmand havde en Ferrari California og en Porsche 911, men han ville gerne have noget vildere.

Så han har lige købt fuldblodssportsvognen Lamborghini Aventador Roadster... for 8,5 millioner kroner.

Til de penge får den anonyme køber så også et af bare få hundrede eksemplarer af italienske Lamborghinis absolutte topmodel - og han bliver en af de meget få danskere, der ejer denne type supersportsvogn. Den kommer til at køre på dansk nummerplade.

- Jeg har prøvet rigtig mange supersportsvogne, men det her er bare toppen. Jeg har ikke prøvet noget lignende, siger Carclubs direktør Carsten Trapp til bt.dk og fortsætter:

- Selvom det er en supersportsvogn, så er den utrolig komfortabel at køre i. Du kan faktisk bruge den i hverdagen og til transport. Mange af de andre er så hårde i undervognen, at de er deciderede søndagsbiler.

Carclub har specialiseret sig i salg af luksusbiler til folk med pengepungen i orden, og Carsten Trapp var manden, som stod bag det bemærkelsesværdige Lamborghini-salg. bt.dk fanger ham på ferieøen Mallorca, hvor han er nede for at aflevere Lamborghini'en til den danske rigmand personligt.

- Jeg er landet på Mallorca, men har ikke fået afleveret bilen endnu. Jeg glæder mig rigtig meget til at aflevere den til ejeren. Så er den ude af mine hænder, griner Carsten Trapp.

Nu har du været påpasselig med ikke at lave skader på den, ikke?

- Jo, det har jeg. Det kan jeg garantere dig.

Lamborghini'en blev transporteret til Barcelona på en lastbil. Herfra sejlede Carsten Trapp med den til Mallorcas hovedby Palma, hvorfra han kører den over til kunden og afleverer den - efter at den er blevet nyvasket og pudset, naturligvis.

Den danske rigmand betaler dog ikke den fulde pris på 8,5 millioner kroner for Lamborghini'en. Han lod nemlig sin Ferrari California og Porsche 911 indgå i handlen, men derudover skal han også hoste op med en pose penge for at få sin nye supersportsvogn.

Til de bilinteresserede kan vi sige, at Lamborghini Aventador Roadster er udstyret med en centermonteret 6,5 liters V12-motor med hele 700 hk. Den klarer 0 til 100 km/t på blot 2,9 sekunder og tophastigheden ligger på 350 km/t.

Så når den anonyme rigmand forlader sin sommerresidens på Mallorca og vil hjem til Danmark, kan han hurtigt forcere det centrale Europa.