Det var ikke hvem som helst, der trådte ind af døren lørdag aften på Café Victor i Købehavn, da den kendte danske DJ Pato Siebenhaar stod bag mixerpulten. Der var fint besøg af den legendariske trommeslager fra 'Motörhead' og 'Scorpions' - Mikkey Dee.

»Ind træder der en meget gråhåret, velfriseret ældre herre, med mange sølvsmykker, og han er bestemt i festligt lag og har mange jakkesæts-venner med, han stikker ligesom ud, fordi han ser så metal-agtig ud. Det er simpelthen den tidligere trommeslager fra Motörhead og nuværende trommeslager for Scorpions,« fortæller Pato Siebenhaar til BT.

Udsigten fra podiet gjorde, at Siebenhaar kunne observere, da metallegenden og hans entourage kom ind og tog plads på stedet. På trods af caféen normalt spiller poppet dansemusik, så Siebenhaar sit snit til at sætte et heavy metal-nummer med Motörhead på anlægget, for at hylde den nyankomne gæst.

»Først begynder han bare at nikke med til musikken, så får han øje på mig, og giver mig en opadvendt tommelfinger og heavy metal-håndtegn, og så begynder han at lave en huggende slange bevægelse, som jeg ikke rigtig ved, hvad betyder,«

Det resulterede i, at den 54-årige trommeslager kravlede op ad stigen til podiet, hvor Pato stod og spillede, og råbte til Pato: 'Scorpions - please, spil noget med Scorpions', og selvom det ikke passede ind til den musikstil, som Cafe Victor normalt har, tænkte Pato Siebenhaar, at der kun var én ting at gøre.

»Jeg er pisseligeglad. Alle de jakkesætstyper, der står i baren, de skal bare have et skud metal, tænkte jeg. Så jeg sætter Scorpions og AC/DC på,« siger Pato Seibenhaar og tilføjer:

Musiker Pato Siebenhaar og sangerinde Ane Trolle.
Musiker Pato Siebenhaar og sangerinde Ane Trolle. Foto: niels ahlmann olesen
Vis mere

»Det var pludselig mit barndomsidol, der stod foran mig, og selvom jeg har mødt mange superstjerner, er det sjældent, at jeg er blevet så 'starstruck'.«

Pato Siebenhaar fortæller at Mikkey Dee var den sidste der forlod sit bord, og han sad tilbage med regningen, da alle han venner var gået.

Musikerne fra den tyske metalgruppe 'Scorpions'. Fra venstre Bassist Pawel Maciwoda, guitarist Rudolf Schenker, sanger Klaus Meine, trommeslager Mikkey Dee og guitarist Matthias Jabs.
Musikerne fra den tyske metalgruppe 'Scorpions'. Fra venstre Bassist Pawel Maciwoda, guitarist Rudolf Schenker, sanger Klaus Meine, trommeslager Mikkey Dee og guitarist Matthias Jabs. Foto: CLEMENS BILAN
Vis mere

Heavy metal-gruppen 'Motorhead'. Fra venstre guitarist Phill Cambell, sanger og bassist Lemmy Kilmister og trommeslager Mikkey Dee. 
Heavy metal-gruppen 'Motorhead'. Fra venstre guitarist Phill Cambell, sanger og bassist Lemmy Kilmister og trommeslager Mikkey Dee.  Foto: VALERIE MACON
Vis mere