En mors usædvanlige You Tube-jagt på ukendt elsker.


- Jeg bebrejder dig ikke noget. Du skal bare vide, at August findes. Det skylder jeg både dig og ham.

Karen, 27, brændte lun på en mandlig, udenlandsk turist i Nyhavn, lokkede ham med hjem i seng, men da hun vågnede næste morgen, var han over alle bjerge. Havde ikke efterladt bare en lille seddel med et navn og et telefonnummer. Hun var totalt blank med hensyn til hans identitet.

Ni måneder senere kom så det synlige resultat af hendes ”one night stand: Sønnen August.

Nu har den glade mor så taget et højst usædvanlig skridt: På en video, som hun har lagt på YouTube, appellerer hun til sin ukendte sex-forbindelse om at give sig til kende.

Videoen er blevet et sandt tilløbsstykke. Langt over 100.000 har de sidste dage set hendes video på YouTube, og ca. 1.000 har kommenteret den.

- Jeg laver den her video, fordi jeg leder efter Augusts far. Så hvis du sidder derude, er det her til dig, siger hun på videoen.

I klippet fortæller hun, at hun mødte den charmerende udlænding for halvandet år siden. Han var på ferie her med nogle venner, som han var blevet væk fra i det overfyldte Nyhavn. Hun faldt i snak med ham, og de drak sammen på kajen.

- Det er virkelig pinligt, men jeg kan ikke huske, hvor du er fra, eller hvad du hedder, siger kvinden, der i flere kommentarer på You Tube beskrives som en både ”modig” og ”omsorgsfuld mor”.

Det har ikke været muligt at få kontakt til den unge kvinde og således få bekræftet, om hendes beretning er sand, eller om YouTube-videoen bare er lavet for sjov.
.

Se videoen her