En meget engageret dansk fan med en ny iPhone i hånden og en Apple-tatovering på armen.
En meget engageret dansk fan med en ny iPhone i hånden og en Apple-tatovering på armen. Foto: Andreas Baumann

I morges få minutter i 9 dansk tid lukkede Apple sine butikker op i London for at sælge den nye Iphone 4s.

23-årige Jonas Rasmussen fra København var helt fremme i køen til at købe den nye telefon, da han allerede i tirsdags var fløjet til London for at stille sig i kø foran Applebutikken ved Covent Garden.

Her ventede han som nr. to i køen i tre dage og nætter lige bag ved en anden Applefan Robert Shoesmith fra Coventry, som dog havde ventet foran butikken lige siden den 3. oktober og har blogget om det på nettet.

- Jeg havde læst hans blog og besluttede mig så for at tage herover og vente sammen med ham, fortalte Jonas Rasmussen i går aftes.

LÆS OGSÅ: 

- Mine venner synes det er fedt, at jeg er taget herover, men de forstår det nok ikke helt, sagde han.

Jonas købte en Iphone til sig selv og en god kammerat hjemme i Danmark, og han kom ud af Applebutikken som en af de første. Her blev han mødt af en stor international presseskare, der blev helt vilde, da de opdagede danskerens tatovering af Apples logo på højre underarm.

Vilde med æblet

Fotografer fra Reuters, Metro og en række andre medier kappedes om at få det bedste billede af tatoveringen og Jonas' nye telefon - selv kinesiske CCTV News var klar til at filme og interviewe Jonas Rasmussen

- Jeg fik den på Istedgade (i København, red.) for et par måneder siden, og det er en god måde at falde i snak med folk på, sagde han og tilføjede

- Og så er det som om, at den betyder mere nu efter Steve Jobs' død. 

Jonas Rasmussen overvejer at få endnu en Apple-tatovering. Denne gang skal det være med Steve Jobs' navn, fødselsår og dødsår.

LÆS OGSÅ: 

JAPAN-US-IT-INTERNET-COMPANY-TELECOM-APPLE

- Jeg havde ikke regnet med, at det ville være så stort, sagde Jonas Rasmussen om den store medieinteresse og sagde, at det nærmest var et 'helvede' at få fat i den.

Jonas Rasmussen flyver tilbage til København på lørdag for at vise sin nye Iphone frem til sine danske venner, der først kan købe en mage til i danske butikker om et par uger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.