Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Dildoer, vibratorer, håndjern og frækt undertøj.

Danskernes interesse for ’legetøj til voksne’ er så stor, at en dansk sexshop har fået mere end 750 jobansøgninger på under 24 timer, efter de søgte ’testere’ til deres produkter.

Jobbet som ’tester’, blev slået op af sexshoppen winkwink.dk. Men den enorme interesse for jobbet kom alligevel helt bag på firmaets indehaver da han efterfølgende åbnede sin mail. Indbakken druknede nemlig i ansøgninger til det lidt usædvanlige jobopslag.

Læs også:

»Jeg blev meget overrasket og ringede straks til mine kollegaer og herefter brugte vi hele dagen på at læse de lidt anderledes og sjove ansøgninger igennem,« siger Kristoffer Hjerrild, der er indehaver af winkwink.dk

Bedre service, i form af detaljerede beskrivelser fra brugerne omkring webshoppens produkter, skal skabe en mere troværdig hjemmeside, og det er grunden til det lidt alternative opslag.

Læs også:

»Jeg fortrækker altid selv at læse, hvad den enkelte bruger synes, da jeg finder det mere troværdigt, og derfor valgte vi at lave dette jobopslag. Vi ved, at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen, og derfor synes vi, at vi skal lade vores kunder dele deres erfaring med deres sexlegetøj og lingeri,! udtaler Kristoffer Hjerrild.

Bondage, frækt undertøj og dildoer er kommet i fokus, især takket være 'Fifty Shades of Grey'-bøgerne og ikke mindst filmen med sammen navn, der ramte danske biografer tidligere på året.

Noget tyder på, at det har smittet af på danskernes lyst til at supplere begivenhederne i soveværelset med lingeri og plastiklegetøj i diverse pangfarver. I hvert fald kunne winkwink.dk berette om en øget omsætning på 17 procent henover sommeren.

Læs også:

»Vi er meget glade for den interesse, der er for jobbet, og vi håber at kunne ansætte flere testere det næste stykke tid,« siger Kristoffer Hjerrild.

Hvis man skulle have lyst til at prøve sig af som professionel tester af sexlegetøj, så søger winkwink.dk netop nu nye testpersoner. Denne gang går webshoppen efter at få over 1.000 ansøgninger til jobbet.