Lyt til artiklen

Musicalens ukronede konge, Jesper Winge Leisner, bekræfter overfor BT, at han har fået fradømt sit kørekort i et år, fordi han har kørt for hurtigt.

Fradømmelsen skete i retten sidste torsdag og resulterede også i en bøde på 2.500 kroner.

Frakendelsen sker på baggrund af, at showmanden bag musicals som 'Elsker dig for evigt', Elsk mig i nat' og Tivolirevyen 'Tivoli Tam Tam', nu fire gange på fire år er taget i at køre for hurtigt.

Læs også:

Det er ugebladet Se & Hør, der har historien på forsiden torsdag, og de kæder den sammen med en tragisk dødsulykke i Køge, som Winge Leinser var involveret i for 13 år siden.

Her mistede en ung mor sin dreng, der sad i en barnestol, da hun kolliderede med Jesper Winge Leisners bil.
Kvinden brækkede  endvidere ryggen ved ulykken, og Winge Leisner blev senere blev dømt for uagtsomt manddrab i retten.

Ugebladet kobler den aktuelle forseelse, hvor Jesper Winge har kørt for hurtigt, og fradømmelse af kørekortet sammen med den tragiske ulykke.

Læs også:

I følge BTs oplysninger handlede ulykken i Køge om, at Winge Leisner ikke var agtpågivende nok i forbindelse med påkørslen, og han blev ikke dømt for at køre for hurtigt.
Men Jesper Winge vil ikke interviewes om ulykken dengang af hensyn til familien.

Det eneste han vil sige, er en kommentar i en sms, som han har sendt til BT. Her skriver han:

»Jeg blev i 2002 involveret i en forfærdelig trafikulykke, hvor en lille dreng mistede livet. Det har martret mig i de 13 år, der er gået, og vil plage mig til mine dages ende,« siger Winge Leisner til BT.