Bornholm har i dag tre store golfklubber og én fodboldgolfbane fordelt på øen.

Snart ligger solskinsøen nu også jord til det, der bliver Nordeuropas største minigolfpark.

Det fortæller TV2 Nyhederne.

Minigolf er ikke et nyt koncept, og Bornholm har i forvejen et par eksemplarer rundt om på diverse campingpladser. Den nye minigolfbane bliver dog ikke helt almindelig.

BornPark, som den 6.000 kvadratmeter store golfpark hedder, hører under kategorien ‘Adventuregolf’. Med hjælp fra venner har ejerne Thomas og Christina Juhl Sørensen udstyret banen med 4 rundkirker i 2-3 meters højde samt andre modeller af øens mange seværdigheder. Her er blandt andet et større område omkring hul 15, som er udstyret med sand og klitter. Rokkestenen er heller ikke glemt. Og derfor også parkens slogan: ‘En verden af Bornholm’, som alt sammen kan opleves på under to timer.

»Vi har rokkestenen, som kan rokke - til forskel fra alle de andre bornholmske rokkesten,« fortæller Thomas Juhl Sørensen til TV2 Nyhederne.

Parret tog første spadestik til parken tilbage i oktober, og nu står den snart klar til åbning. Den 25 maj får bornholmere og turister for første gang mulighed for at prøve kræfter med Nordeuropas største minigolfpark, som er placeret i Østerlars lidt uden for Gudhjem.

Udover de 18 huller med små modeller af øens seværdigheder vil parken også have interaktive skærme med informationer om Bornholms natur og kultur.