Claus Søgaard Rasmussen var søndag middag på vej i Bilka med sine sønner og kone. Men inden vil han lige låse døren til skuret. Da han sætter nøglen i låsen, mærker han et ordentlig smæld i hovedet.

»Jeg fik følelsen af, at jeg blev slået meget hårdt i hovedet af en hammer,« skriver familiefaderen på Facebook.

Smældet viser sig at komme fra en riffelkugle kaliber 22. Men det kan Claus Søgaard ikke se i første omgang. Han kan bare se, at der er en bule, der hurtigt vokser, og blod, der strømmer fra hans hoved.

Mandag, dagen efter skuddet, har Claus Søgaard så ondt i hovedet, at han er nødt til at tage til lægen.

»Lægen tror i første omgang, at der er tale om et hagl, og hun tør ikke tage det ud. Så hun sender mig på skadestuen, hvor jeg får foretaget en MR-scanning af mit hoved,« fortæller Claus Søgaard Rasmussen fra Odder, da BT fanger ham tirsdag aften.

MR-scanningen viser, at der er ikke er tale om et hagl, men en kaliber 22-kugle, som er væsentlig større end et hagl.

»Da de tager den ud af hovedet på mig, tænker jeg bare, hold da kæft, hvor er den stor,« siger han.

Tirsdag var politiet på besøg hos familien for at høre om episoden, der har sat dybe spor hos familiefaderen.

»Mine børn løb rundt om benene på mig, da jeg blev ramt. Hvad var der sket, hvis det var en af mine drenge, der var blevet ramt? De har jo slet ikke så tyk en skal, som jeg har,«, siger han.

»Tankerne kører lidt rundt i hovedet. Når vi sidder på terrassen, som vi normalt gør rigtig tit, så tænker man da over, om det kan ske igen,« siger Claus Søgaard Rasmussen, der bor i et villakvarter i den østjyske by Odder.

Privatfoto Vis mere