Tre unge danskere lejede i sidste uge en lejlighed i Berlin, og tog på hyggeferie i den tyske hovedstad. Der er masser af oplevelser at finde i milionbyen med de flinke indbyggere, men en af de største fik de i lejligheden.

Manden, som de lejede lejligheden af, er nemlig ikke den generte type, fortæller en af gæsterne, Christina Beier, til metroxpress:

»Til at starte med så lejligheden lidt rodet ud, og den var heller ikke så ren. Men da vi kommer ud på toilettet og kiggede lidt rundt, var det mest den store, røde dildo, der fangede vores opmærksomhed«, siger hun.

»Da min veninde så skulle i bad«, så hun en til hænge på væggen. Det tænkte vi, var lidt mærkeligt«.

Fundet af dildoerne fik trioen til at kigge på lejligheden med lidt mere kritiske briller, og det gik hurtigt op for dem, at sex var et ret gennemgående tema i udsmykningen.

»Der var mange billeder af nøgne mennesker på væggene, og han havde også hængt billeder op af sig selv med fjerkostume på«, siger Christina Beier.

Udlejeren havde fortalt Christina og hendes kæreste, samt en fælles veninde, som de var af sted med, at det var første gang, han udlejede sin lejlighed, og at han meget gerne ville have feedback.

Det blev en lidt svær nød at knække, hvordan de skulle fortælle ham deres ærlige mening, men de fandt en løsning, de var tilfredse med.

»Vi valgte at sende en sms, efter vi kom hjem, hvor vi forklarede, at vi havde været tilfredse, men for hans egen skyld, skulle han nok gøre mere rent og fjerne personlige ejendele fra badeværelset. Det tror vi, han forstod, for han svarede os, at det kunne han godt se«, siger Christina Beier.

På trods af de ovennævnte udfordringer var de tre danskere tilfredse nok med deres ophold, for som Christina siger:

»Der var da rene håndklæder og sengetøj«.