ROBERT HANSEN I VING TOURS REKLAME
ROBERT HANSEN I VING TOURS REKLAME
- Jeg er virkelig chokeret. Det er jo helt vanvittigt.

Sådan lyder det fra skuespiller Robert Hansen, da BT lige inden prøverne til ’Live fra Bremen’ konfronterer ham med de seneste dages afsløringer om Ving Tours.

Det nyåbnede rejseselskab har indgået en 18 måneders aftale med den 33-årige skuespiller, der allerede er en yderst eksponeret reklamesøjle for Ving Tours.

Ving tours


BT kan i dag tirsdag afsløre, at de tre berygtede brødre Tom Hansen, Kim Hansen og Bo Hansen står bag rejseselskabet. Den ene bror er sigtet for millionbedrageri i familiefirmaet FH Byg, mens de to andre har en række konkurser bag sig. Alle tre er også sat i forbindelse med ledende rockere i Bandidos.

Robert Hansen, kan du godt leve med at være reklamesøjle for et firma, hvis bagmænd har rockerkontakter, er sigtet for kriminalitet og i øvrigt laver fup på hjemmesiden?

- Nej, hvis det er rigtigt, hvad der står i BT, så stopper jeg selvfølgelig samarbejdet. Det er jo chokerende og helt vanvittigt. Men min agent er på sagen og forsøger at få en forklaring fra ejerne. Før ved jeg ikke rigtigt, hvad jeg skal sige om det.

Men Robert, hvordan kom du i kontakt med folkene bag Ving Tours?

- Pludselig lå der en besked på min telefonsvarer, og så bad jeg min agent stå for kontakten og aftalen med Ving Tours. Da det var ordnet, tog jeg ud i et fotostudie og fik taget billederne med pilotuniform på.

Ving tours


Kender du brødrene Hansen?

- Nej, slet ikke. Det er ikke familie eller noget.

 Men hvordan tror du så, at de fik dit nummer?

 - Det aner jeg virkelig ikke.

Har du selv haft nogen kontakt til Bandidos?

- Jeg kommer der hver aften. Hva’ tror du selv? Nu synes jeg, det hele tager en drejning, jeg ikke bryder mig om. Jeg tror, vi stopper her.

Ingen forklaring

Men lad mig lige høre. Når du skal være ansigtet udadtil for sådan et firma, tjekker du eller din agent så ikke deres baggrund?

- Nej, det gør man jo ikke lige.

Har du fået dine penge for at være med i reklamerne?

- Jeg vil helst ikke ind på økonomien. Det er privat.

BT talte efterfølgende med Robert Hansens agent Anne Lindberg, der i går ikke havde fået en forklaring fra Ving Tours’ ejer, Tom Hansen.

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.