ALT for damernes chefredaktør beklager forsiden, men holder fast i at forsiden skulle lyde sådan - for debattens skyld.

Kritikken har haglet ned over ALT for damerne og deres seneste forside. Det er ordene: 'Voldtægt: Hvornår er det din egen skyld', der har fået folk op ad møblerne. ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen svarer nu på kritikken:

- Jeg er ked af det, hvis det har stødt tidligere voldtægtsofre eller andre, siger chefredaktør Tina Nikolaisen til BT.

Hvis man køber og åbner magasinet, vil man dog opdage, at ALT for damernes svar på spørgsmålet er: ALDRIG.- Vi valgte en provokerende forside for debattens skyld. Den er vigtig, og det påpeger bistandsadvokat Helle Hald, som vi har i artiklen også. Hun fortæller, at kvinder bliver mødt med mistænksomhed, når de anmelder, at de er blevet voldtaget. Det er det, vi sætter fokus på, forklarer Tina Nikolaisen.

Blandt de mest hårdnakkede kritikere af forsiden har været den kvindelige komiker Sanne Søndergaard, der skrev en hård opdatering på Facebook.

- Really, 'Alt for damerne'? Det spørgsmål, synes I ikke, er et megadumt signal at sende fra bladhylden? Især til alle de syge voldtægtssvin, der ikke ved, at svaret er "aldrig", men som tænker: "Man beder selv om uønsket pik, hvis man ikke læser sit damebladspensum", skriver Sanne Søndergaard