Foto: Mathilde Pasgaard Dybdal

Sjældent oplever man en større følelsesmæssig rutsjetur, end den 29-årige Camilla-Chelina Pasgaard Dybdal oplevede i sidste uge. Mandag ramlede hendes verden, da hun fik konstateret kræft i det ene bryst, lørdag sagde hun 'ja' til sin elskede Morten ved et lynbryllup, der blev planlagt på bare fire dage.

sprojte

Det var vigtigt for den 29-årige kvinde at sprede budskabet om, at kærligheden er større end alt andet, og derfor valgte parret at sige 'ja' til hinanden blot fem døgn efter, at hun fik stemplet som kræftpatient. Parret blev gift i Vor Frue Kirke i Aalborg, og på Facebook lagde hun søndag et glædesbillede ud fra brylluppet.

'I lørdags valgte min MAND og jeg at give kræften det første spark i røven. Vi valgte at gifte os. Det var vigtigt for os at sprede et budskab om, at kærligheden er størst. Kærligheden vinder over alt, og kærligheden eksisterer i allerhøjeste grad også, når man er kræftramt. Med en masse kærlighed og gode minder i rygsækken føler jeg mig nu endnu mere klar til at tage kampen op mod brystkræften', skriver hun i en tekst, der ledsager det rørende bryllupsbillede.

Facebook-opslaget er mandag middag blevet 'liket' over 14.600 gange, og flere facebookbrugere kommer med rørende kommentarer til den livsbekræftende, men også sørgelige historie.

Birgit lod sig kronrage: Jeg har aldrig følt jeg så OKAY ud - 1

I dag får hun fjernet det ene bryst i en alder af blot 29 år. Derefter skal hun have udtaget den ene æggestok til nedfrysning hvorefter hverdagen byder på kemobehandling.

Ifølge hendes lillesøster, Mathilde Pasgaard Dybdal, gik brylluppet rigtigt godt, og der blev ikke brugt mange tanker på den frygtelige sygdom.

»Det var vigtigt for hende at fejre kærligheden, når nu hun er blevet syg med kræft. Kræftsygdommen var lagt på hylden i lørdags. Der var selvfølgelig nogle, som kom hen og sagde, at de var kede af det,« fortæller Mathilde Pasgaard Dybdal til BT.

Se det rørende opslag her:

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.