Kristian Hegaard er radikal politiker og sidder i byrådet i Fredensborg.
Kristian Hegaard er radikal politiker og sidder i byrådet i Fredensborg. Foto: Foto: Privat

Dét, der skulle have været en glad bytur med vennerne, endte natten til lørdag med en hjernerystelse og skrammer for den kun 24-årige radikale politiker Kristian Hegaard.

»Idioternes tid er ikke forbi. Sig til, hvis du ved hvem der skubbede mig i gulvet i går. Og sig han gerne må aflevere min telefon tilbage,« skrev han lørdag på Facebook.

Kristian Hegaard er handicappet og sidder i kørestol og var, som så mange andre på egen alder, ude for at give den gas i det københavnske natteliv fredag aften.

Da venneflokken kom frem til den populære bar og diskotek Bakken, parkede Kristian Hegaard sig i det fjerneste hjørne af baren, mens hans venner gik i garderoben med deres overtøj.

»Men da de vender tilbage, har jeg været en tur på gulvet, og har blod i hele hovedet, fortæller Kristian Hegaard til eb.dk og er stadig usikker på, præcis hvad det var, der lige skete.

I hvert fald skubber gerningmanden ham helt umotiveret ud af kørestolen, så han vælter på gulvet og pådrager sig en slem hjernerystelse. Og udover chokket og skrammerne, kan Kristian Hegaard konstatere endnu én ting.

Hans iPhone er væk.

»Det hele gik enormt hurtigt, og selvom folk var enormt søde til at hjælpe, og vagterne forsøgte at finde ham fyren igen, så var han hurtigt væk derfra,« siger Kristian Hegaard til eb.dk.

Lørdag eftermiddag og aften blev tilbragt på hospitalet, og 24-årige Kristian Hegaard har planer om at anmelde overfaldet til politiet.

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.