Snevejret og de glatte veje har mandag morgen skabt flere problemer i det nordjyske. Senest er en bybus kørt fast i sneen, og det skaber lange køer.

Bussen er kørt fast lige før rundkørslen ved Høvejen og spærrer Thisted Landevej.

- Bybussen sidder fast i noget sne ved en rundkørsel. Der er ikke sket noget uheld, og der er ingen personskade, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Peter Redder, til bt.dk.

Vagtchefen oplyser, at Falck er på vej til stedet for at få bussen fri.

Ifølge TV2 Nord skaber situationen lige nu lange køer fra rundkørslen ved Høvejen helt ind forbi lufthavnen og til Nørresundby. TV2 Nord har talt med en bilist, der har ventet en time i køen. Det frygtes, at der er risiko for, at bilisterne i køen også kan komme til at sidde fast, da sneen fortsat fyger.

Nordjyllands Politi har haft en travl morgen med flere glatføreuheld.

På E39 Hirtshalsmotorvejen betød et uheld kl. 6.45 spærrede veje mellem Brønderslev S og Brønderslev C. På Kraghedevej ved Tylstrup kørte en bilist kl. 6.30 af vejen og ind i et træ.

- Vi har haft flere færdselsuheld på grund af glat føre, og fordi folk ikke holder god nok afstand, og så skrider de, når de skal bremse op. Der har heldigvis kun været materielle skader, siger vagtchefen.

Han råder bilisterne til at køre forsigtigt, holde afstand og køre i god tid.