Tirsdag aften blev Danmarks bedste shoppingcenter kåret - men noget tyder på, at danskerne ikke er helt enige.

Frederiksberg Centret og Spinderiet i Valby vandt i går - tirsdag - hovedpriserne som Danmarks bedste shoppingcenter over og under 25.000 m2, da Detail-forum og ICP afholdt prisuddeling for centre i hele landet i Mogens Dahls koncertsal i København.

Men spørger man BTs læsere, løb de forkerte med sejren.

I hvert fald har lige kap hver fjerde (24,5 procent) ud af de 13.000, der i skrivende stund har stemt i afstemningen på BT, valgt et andet center, som værende deres yndlingscenter.

Stod det til BTs læsere er det nemlig Rødovre Centrum, der skulle have vundet titlen som Danmarks bedste.

Flere af læserne uddyber deres valg i kommentarsporet på BTs Facebook-side. Her skriver en bruger følgende:

'Synes Frederiksberg centret er mest kedelige Center overhovedet. Jeg er tilhænger af Rødovre Centrum, og vil jeg altid være,' skriver Henriette Tulle Frederiksen:

Mens en anden bruger tilslutter sig koret:

'Det bedste er og bliver Rødovre Center, som har et meget varieret udbud af forretninger. Har lige været i Frederiksberg Cenret, dødkedeligt, ligeså Spinderiet og Fisketorvet,' skriver Vibeke Jakobsen:

Flere fremhæver Rødovre Centrum for sit udvalg af butikker, samt en god størrelse, heriblandt også brugeren Ingerlise Arnholtz.

'Det er da klart Rødovre Centrum. Men er spændt på Kronen i Vanløse, det er bestemt et godt og hyggeligt Center. Dog ikke så stort, hvilket kan være en fordel når man ikke kan spurte rundt som man har lyst til,' skriver Ingerlise Arnholtz:

Selvom Rødovre Centrum ikke løb afsted med hovedprisen til kåringen, der foregik i samarbejde mellem Detail-forum og ICP, vandt centeret prisen som Danmarks mest hyggelige.

Afgørelsen skete på baggrund af 100 interviews med stamkunder i hvert af de 24 deltagende centre og gennem en jurys bedømmelse af centrets ledelses besvarelse af et spørgeskema om forskellige forhold i centret.

Blandt andre priser vandt herningCentret som 'Danmarks bedste aktiviteter', Waterfront i Hellerup vandt for 'Danmarks flotteste center' og 'Danmarks bedste spisesteder' gik til Field's i København.

Læserne har stemt i nedenstående afstemning: