Der er godt nyt til den 44-årige Helle Jensen, der stod midt i en fortvivlet situation. Hun var stillet en livsvigtigt operation i Herlev i udsigt, men det hele var ved at falde på jorden, da det gik op for Helle Jensen, at hun selv skulle betale for transporten, der koster op til 15.000 kr. De penge kunne hun ikke skaffe, men nu melder ambulancefirmaet Ambulix sig som redningsmænd. De har igennem en af Helles veninder tilbudt hende at køre med en tom ambulance fra Helles hjem i Åbenrå til Herlev Hospital. Selvom Helle stadig mangler penge til at betale turen hjem, er hun lykkelig over nyheden.

- Jeg er simpelthen så rørt, at jeg ikke kan lade være med at tude over det. Det er så vildt, at private mennesker har så meget empati og forståelse, som systemet åbenbart ikke har. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, fortæller Helle Jensen til bt.dk, der blev meget overrasket over nyheden, som hendes jublende veninde overbragte i telefonen.

Læs også: Kan misse livsvigtig operation: Skal under kniven på mandag - men ingen vil køre Helle til hospitalet

- Den første halve time kunne jeg slet ikke forstå, at det nu skal lykkes mig at komme til Herlev og få operationen. Nu begynder det at synke ind, og jeg er simpelthen så glad, siger Helle Jensen

Efter Helle Jensens mange forgæves forsøg på at finde et lift til Herlev, har hun svært ved at tro på, at det virkelig bliver til noget.

Læs også: Pia Kjærsgaard: Fuldstændig håbløst at systemet ikke kan hjælpe Helle Jensen

- Jeg skal tro på det. Men der har været så mange skuffelser de sidste to dage. Men jeg må tro på det. Det er det, der skal holde mig oppe, siger hun.

Efter bt.dk tidligere fredag skrev om Helle Jensens ulykkelige situation, er avisen blev bestormet af henvendelser fra læsere, der gerne ville hjælpe hende med at komme til Sjælland. Hundredevis af læsere har tilbudt alt fra lastvogne til luksusbiler, men ingen ambulancer. Derfor er det først nu, at Helle Jensens operation er sikret.

Den lykkelige sønderjyde har ikke selv snakket med ambulancefirmaet endnu, men firmaet oplyser til bt.dk, at de henter hende søndag aften og betaler for hendes transport til Herlev.