Bestseller-milliardæren Anders Holch Poulsen har købt sig ind i den danske modeportal Miinto.

Det skriver Finans på baggrund af en registrering i det danske ejerregister.

Her fremgår det, at milliardæren, der står bag Bestseller-koncernen og er Danmarks næstrigeste mand, har overtaget mere end halvdelen af aktierne i Miinto. Modeportalen har ellers kørt med gigantiske underskud de senere år, selvom disse efterhånden er blevet væsentligt mindre.

Manden med millionerne har ikke ønsket at udtale sig, men i Bestsellers kommunikationsafdeling bekræfter man den store investering, der ifølge Finans' oplysninger er et trecifret millionbeløb.

Miinto blev etableret i 2009 og sælger dag modetøj på nettet i Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Anders Holch Povlsen
Anders Holch Povlsen Foto: PR
Vis mere

Her glæder man sig over, at onlineportalen har fået en ny ejer i stald, som både har et stort kapital og viden om modebranchen, oplyser adm. direktør Konrad A. Kierklo til Finans.

Med i ejerkredsen af Miinto Holding er også Jesper Buch, som for tiden er aktuel som en af 'løverne' i DR-programmet 'Løverne Hule', hvor kendte iværksættere bliver præsenteret for almindelige danskere forretningsideer, som de derefter vurderer, om de vil investere i.

Konrad A. Kierklo stiftede Miinto i begyndelsen af sine tyvere sammen med vennen Mike Radoor. Frøet blev sået et par år tidligere, da de begge gik på Tietgen Handelsgymnasium i Odenses innovationslinje, men forretningen tog for alvor fart i 2009, da de mødte stifteren af Craizy Daisy, Carsten MIkkelsen, som sammen med Jesper Buch, der står bag succesen just-eat.dk, valgte at poste penge i projektet.