Et uheld på Vejle Fjord-broen kan give forsinkelse til de travle jule-trafikanter, der skal hjem.
Et uheld på Vejle Fjord-broen kan give forsinkelse til de travle jule-trafikanter, der skal hjem. Foto: Claus Fisker

Skal man ud i trafikken, er det en god idé at væbne sig med tålmodighed. På Vejle Fjord-broen skaber et uheld med flere biler forsinkelse.

Det er dagen, hvor mange har pakket bilen og sætter kursen hjemad. Og skal man ud at køre i dag, skal man nok ikke have alt for travlt.

Juletrafikken er i gang  med en af de helt store dage, og allerede før middag meldte Vejdirektoratet om de første uheld.

- Der er en hel del mere trafik på Vejle Fjord-broen end tidligere på dagen, og nogen er kørt sammen i midterste vognbane. Flere biler holder i nødsporet, siger vagthavende hos Vejdirektoratet Torben Kristensen.

Det bør dog ikke give de store forsinkelser, forsikrer han, men vil ikke udelukke kø-dannelse. 

Storebæltsbroen


Anderledes ser det ud på en af landets helt travle strækninger i dag. Flere tusinder valfarter over Storebæltsbroen, og i disse timer forventer vagthavende Lene Rosenlund at godt 10.000 krydser broen. Det forløber dog, som det skal, lyder det.

Godt 38.000 bilister forventes i dag at passere Storebæltsbroen. 

- Det kan være, vi slår rekorden fra sidste år, hvor 5.267 kørte igennem på en time, siger Lene Rosenlund.

Det er retning mod øst, der forventes mest trafik, men Lene Rosenlund oplyser, at der er ekstra bemanding til at betjene bilisterne, der skal en tur over Storebælt.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.