Ved du noget om sagen, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at en mand er indebrændt i huset.

En omfattende ildebrand i en villa på Dyssevej i Ågerup i Roskilde skabte tirsdag aften kraftig røg. Da branden og røgen aftog, fandt røgdykkere og brandfolk en mand, der var omkommet i flammerne.

Det fortæller vagthavende Henrik Møller Nielsen ved Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

»Der var en indebrændt i ejendommen. Vi formoder, det er husets beboer, som er en 82-årig mand. Vi har endnu ikke fået ham identificeret. Nu skal der pågå et ligsyn og senere også brandtekniske undersøgelser,« siger Henrik Møller Nielsen.

Kvinde reddet

Tirsdag aften startede en brand i Ågerup, og kort efter kunne politiet fortælle, at de havde reddet en kvinde ud af huset. Det viser sig at være beboerens hustru, der er 88 år gammel. Hendes mand fandt ikke vej ud af branden.

Røgen fra branden drev indover et villaområde, da branden var på sit højeste, og politiet opfordrede derfor beboerne i området omkring Baunevej og Kildemosevej til at lukke døre og vinduer, da røgen var sundhedsskadelig. Efter cirka en time kunne politiet melde ud, at man ikke længere behøvede at have døre og vinduer lukkede.

»Det er en villa, som er overtændt, da der er ild i hele huset. Lige nu driver røgen fra branden mod øst henover villaområdet i nærheden. Røgen er ikke giftig, men det er heller ikke sundt at indånde,« sagde Henrik Møller Nielsen, vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

De brandtekniske undersøgelser skal afsløre, hvad der startede branden i huset. De pårørende til husets 82-årige beboer er underrettede, selvom liget endnu ikke er identificeret.