Den 14 mdr. gamle schäferhund Aico, der i går blev bortført fra en hundekrog foran en 7/11 butik i Aarhus, er blevet fundet i god behold.

Det var en 13-årig dreng ved navn Khaled, der fandt Aico pibende og frysende i en opgang i Gellerup-parken vest for Aarhus, fortæller hundens ejer, Michael Grøn.

- Beboerne i opgangen havde hørt hunden pibe hele natten, og så var der heldigvis en dreng, der tog affære, og det synes vi jo, er meget prisværdigt, fortæller han.

- Det var jo faktisk det, vi havde frygtet - at nogen havde bortført hunden til Gellerup, for det har vi før set eksempler på i Aarhus. Jeg er bare utrolig glad for, at han er tilbage og har det godt, selvom han har frosset meget i løbet af natten.

Aico blev bortført, mens Michael Grøn var inde i 7/11 i få minutter. Da han kom ud, var nogen løbet med den store hvalp.

- Det er da træls, at sådan noget kan ske. Vi gik til politiet og efterlyste hunden på diverse hjemmesider, men det var først efter, at Aarhus Stiftstidende lagde et stort billede af hunden på lysavisen ved Banegaardspladsen, at der skete noget, fortæller han.

Nu vanker der en dusør på 5000 kroner til drengen, der fandt den forfrosne hund i opgangen. Og i mellemtiden er Aico kommet hjem til en glad familie, der var midt i at fejre børnefødselsdag.

- Og selvfølgelig får Aico også et stykke lagkage, fortæller den glade familiefar.