Bookmaker tror ikke på fyreseddel til kulturminister Uffe Elbæk.
Bookmaker tror ikke på fyreseddel til kulturminister Uffe Elbæk. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Uffe Elbæk har befundet sig i en sand mediestorm de sidste par dage, og en lang række danske politiske kommentatorer har dømt kulturministeren ude. Men det er bookmakerne hos Betsafe ikke helt enige i.

Bookmakeren forventer nemlig som minimum, at Elbæk beholder sin kulturministerpost til årsskiftet, hvilket udløser odds 1,55.

Uffe Elbæk

 
- Sager som disse har det med at blive blæst ud af proportioner, når først medierne tager fat. Og de politiske modstandere på Christiansborg er hurtige til at hoppe med på vognen. Det skaber en ophidset atmosfære, hvor folk af og til drager forhastede konklusioner. Hvis man kigger objektivt på sagen, så er den efter vores mening mere åben end som så. Elbæk har uden tvivl udvist dårlig dømmekraft, men det er der jo ministre før ham, som har overlevet, siger Tony Brandenborg, der er Country Manager hos Betsafe, i en pressemeddelelse.

Til gengæld betaler Betsafe pengene 2,30 gange igen, hvis det viser sig, at Elbæk får en fyreseddel.Uffe Elbæk er i vælten, efter det er kommet frem, at han har favoriseret Akademiet For Uhæmmet Kreativitet og muligvis har sørget for at få sin mand ansat samme sted.

Folketingets Kulturudvalg har krævet, at Rigsrevisionen undersøger forløbet, og en konklusion forventes at være klar i foråret 2013.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.