Kastaniegården fra det kendte tv-program Bonderøven på DR havde været erklæret fallit, hvis det ikke var for licensmidlerne.

Det siger Frank Erichsen, der er ’Bonderøven’ i tv-programmet, til et foredrag han for nylig afholdte i Odense Congress Center, skriver SE og Hør.

Tilbage i 2008 kom Bonderøven for første gang frem på de danske tv-skærme og siden da har Frank Erichsen vist danskerne, hvordan man lever livet på landet.

Men det er tilsyneladende ikke uden omkostninger. For hvis det ikke havde været for lønnen fra DR, så var der ikke råd til at føre den livsstil, som Bonderøven og familien gør i programmet.

»Det ville selvfølgelig være fantastisk at sige, at vi er selvforsynende, og at vi lever af vores gård, men det kan vi ikke sige, og det tvivler jeg på, at vi nogensinde kommer til. Men vi kan sige, at vi arbejder med selvforsyning, og lige for tiden er det DR, der holder banken fra døren,« sagde Frank Erichsen ifølge Se og Hør.

Derfor falder DR-pengene altså på et tørt sted. Et sted der gør, at danskerne endnu kan sidde foran tv-skærmen og lære, hvordan man planter sine egne grøntsager, hvordan man slagter dyr, og hvordan man passer høns.