De to børn fra Etiopien falder ikke godt til hos familien i Holbæk.
De to børn fra Etiopien falder ikke godt til hos familien i Holbæk. Foto: Skærmpdump fra filmens trailer

Holbæk kommune spiller en væsentlig rolle i TV2-dokumentaren "Adoptionens Pris", som bliver sendt i aften - men her ønsker den ansvarlige chef ikke at udtale sig før hun har set udsendelsen.

TV2-dokumentaren beskriver Holbæk-parret Gert og Henriettes adoption af to børn fra Etiopien, Masho og hendes lillebror Roba. Dokumentaren beskriver blandt andet, hvordan Masho har meget svært ved at falde til hos Gert og Henriette, og det ender med at den lille pige og hendes lillebror bliver skilt ad og Masho bliver placeret på et hjem.

Hun ender på børnehjem - 1


- Jeg var klar over, udsendelsen var på vej, og jeg er klar over Holbæk Kommune spiller en væsentlig rolle. Men jeg har ikke set hele udsendelsen, og før jeg har det, vil jeg helst ikke sige noget, siger Helle Mariager, børne- og unge chef  i Holbæk Kommune.

Gert og Henriette får i forløbet blandt andet besøg af psykolog Svend Erik Hoffbeck, der på kommunens vegne yder Gert og Henriette rådgivning om Masho. Han giver blandt andet Henriette ret i familiens - set udefra - brutale tilgang til den fire-årige Masho.

SE TRAILER FOR PROGRAMMET OVER ARTIKLEN
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.