Forfatteren og foredragsholderen Suzanne Bjerrehuus har svært ved at skjule sin harme over ugebladet SE og Hør efter den seneste uges afsløringer om brug af ulovlige kreditkortoplysninger.

BT har i løbet af ugen fremlagt flere kilder, som bekræfter, at bladet via en kilde med adgang til oplysninger hos Nets, systematisk overvågede flere kendissers brug af kreditkort fra 2008 til 2012. Oplysningerne blev onsdag bekræftet af Lise Bondesen, som tidligere har været nyhedschef på Se og Hør. På Ekstra Bladet, stod hun frem og bekræftede de ulovlige metoder.

- Ja, Se og Hør gennemførte overvågning, ja, Se og Hør brugte ulovlige bankoplysninger, ja, jeg var involveret, og ja, Henrik Qvortrup var hjernen bag det hele, siger Lise Bondesen, der i dag er underholdningschef på Ekstra Bladet.
 


Suzanne Bjerrehuus mener imidlertid Qvortrup overgås af sin efterfølger Kim Henningsen, som var chefredaktør fra 2009 til 2013.

- Jeg gentager det, fordi jeg inderligt håber, at ormegården på Se og Hør afsløres. Det stoppede ikke med Qvortrup. Der er journalister, som har forfulgt og ødelagt livet for så mange, skriver hun i en harmdirrende tone på Facebook. Suzanne Bjerrehuus har da også selv haft problematikken tæt inde på livet, da hendes søn, Oliver Bjerrehus, nævnes som en af de personer, som bladet har overvåget ulovligt. 

- De har kynisk kalkuleret med, at mange ikke orkede, (eller red.) ikke havde 50-100.000 kr., til at føre retssag for. I min familie satte min søn omsider foden ned, det kostede kassen at føre den sag, som naglede Se og Hør, skriver hun.

Sagen endte dengang med et forlig, men Suzanne Bjerrehuus har langt fra glemt det opslidende forløb.

- Skandale, røvhuller, modbydelige sataner. Der blev skrevet de modbydelige løgneartikler, Kim Henningsen måtte æde hvert et ord vedr. Oliver. Det blev dementeret efter krav fra pressenævnet. Men skaden var sket, og sker for så mange andre, skriver hun oprørt.  

Suzanne Bjerrehuus er kendt som en aktiv debattør, og lægger heller ikke fingrene imellem i denne sag, når hun omtaler medarbejderne på Se og Hør. Det er nemlig langt fra kun chefredaktørerne forfatteren og foredragsholderen holder til ansvar,

- Der er så modbydelige journalister ansat på Se og Hør. Ludere for deres løn. Der bør rulle hoveder. Nogle af medarbejderne på Se og Hør bærer en stor del af skylden for den systematiske overvågning. Sladrehistorier - ikke for at give borgerne information af offentlig interesse,- men for at svine andre til udelukkende for at lave forsider og sælge bladet, slutter Suzanne Bjerrehuus sit udfald mod ugebladet.