Der har været spekuleret heftigt i, hvem personen bag bloggeren Bitterfissen er. Nu har hun afsløret sig selv.

39-årige Jeanett Veronica Hindberg fra Farum er ifølge Berlingske kvinden bag den både elskede og forhadte blogger, der har kaldt sig selv Bitterfissen Bethany.

Det skriver hun søndag aften på sin blog, bitterfissen-bethany.dk.

Det er ikke gået stille for sig, når Bitterfissen har langet ud efter alt og alle på sin blog. Vendingerne har været skarpe og tonen utrolig grov. Derfor har hun været genstand for både kærlighed og had.

Berlingske-bloggeren Anne Sophia Hermansen har sammen med journalisten Pernille Rahbek været blandt yndlingsofrene for Bitterfissens udgydelser. Sidstnævnte har overvejet at lægge sag an mod bloggeren for injurier, efter bloggen 29. februar udkom i bogform.

MetroXpress har et interview med Jeanett Veronica Hindberg, der ifølge avisen er enlig mor og kontorassistent.

Til gratisavisen siger hun:

- Jeg havde slet ikke regnet med, at bloggen ville blive til det, den er. Jeg sad en kedelig juni-aften sidste år og skrev et eller andet surt, og så var det først senere, at det gik amok. I begyndelsen skrev jeg kun om de andre bloggere, men efter at jeg skrev om Anne Sophia Hermansen tog det fart. Jeg blev omtalt i alle medier og fik en masse besøgende på min blog. Jeg lavede ikke bloggen, fordi jeg ville have noget bestemt ud af det.

Forstår du, at dem, du har skrevet om, er blevet vrede?

- Jeg synes, at de fleste af dem selv har bedt om det, og jeg fortryder ikke noget, jeg har skrevet. Anne Sophia Hermansen langer selv ud på sin blog, bare på en anden måde. Jeg har haft det sjovt med at udstille hende råt for usødet. Jeg har ikke noget særligt imod hende, og hvis hun ikke var blevet så gal, så var jeg gået videre og havde ikke tænkt mere over det. Al den røre, der blev skabt af Angela Brink og de andre debattører, som svinede mig til, fik mig til at give igen, siger Jeanett Veronica Hindberg til MetroXpress.