Ulykken skete mellem Hedensted og Vejle i sydgående spor. Her ligger den 25 tons tung og 33 meter lang betonklods i nødsporet.
Ulykken skete mellem Hedensted og Vejle i sydgående spor. Her ligger den 25 tons tung og 33 meter lang betonklods i nødsporet. Foto: CLAUS FISKER

Bilister på den jyske motorvej E45 kan igen køre uhindret forbi Hedensted. Tidligere på mandagen blev strækningen mellem afkørsel 58 og 59 spærret af politiet, fordi en lastbil havde tabt en stor betonklods på kørebanen ved Bredalvej. Det oplyste Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til bt.dk.

Men klodsen er fjernet, omkørslen ved afkørsel 58 ophævet, og trafikken glider igen.

Over for bt.dk kunne vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi ikke fortælle, hvorfor lastbilen mistede klodsen. Men ingen mennesker kom til skade ved uheldet, fordi bilisterne kørte forsigtigt på grund af snevejret.

E45 Hedensted NY

Trods forsigtighed er det dog alligevel gået galt andre steder i landet på grund af det glatte føre og den kraftige vind.

I Nordjylland har der været to uheld, hvoraf det ene var så alvorligt, at en kvinde måtte flyves med lægehelikopter til Aalborg Sygehus. Det skete, efter at to biler stødte frontalt sammen, forklarer politiet til Berlingske Nyhedsbureau.

Hos Nordsjællands Politi fortæller vagthavende, at en bus er gledet ind i en betonpille under jernbanebroen ved Holte Station:

- Der meldes kun om en lettere tilskadekomne. Vi har efterfølgende tilkaldt banestyrelsen, som skal vurdere, om broen er ok. Togstrækningen er ikke standset, men togene kører med nedsat fart.

Også Lillebæltsbroen har oplevet trafikale problemer. En lastbil er væltet ind over et autoværn, fordi der har været kraftige vindstød, og motorvejen måtte afspærres. Men et andet vindstød væltede køretøjet tilbage på hjulene - dog med snuden i den forkerte retning. Politiet orienterer dog om, at lastbilen er kommet væk fra kørebanen, og at trafikken glider.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.