Natten til onsdag vågnede Betina Spurr Bechmann med voldsom feber.

Hun stod op og forlod sin lejlighed på Nørrebro, fordi hun vidste, at der netop var åbnet en døgnkiosk, som måske havde nogle panodiler, der kunne dulme smerterne en smule.

Desværre blev Betina slemt skuffet, da hun opdagede, at kiosken ikke solgte de smertestillende piller.

»Jeg bliver så ynkelig, når jeg er syg, men fik kæmpet mig derned, og så havde han ikke panodiler, og det var ikke særlig fedt, når man står om natten og har det rigtig skidt,« fortæller Betina til BT.

I ren frustration gik Betina derfor grædende fra kiosken, da hun pludselig fik hjælp fra en uventet kant.

»På vej væk derfra, stod der to drenge og spurgte, om de kunne hjælpe med noget, og jeg sagde, at jeg ville have haft panodiler, fordi jeg havde det dårligt med feber,« forklarer Betina.

Den ene af de to drenge, Hassan, fortalte derefter Betina, at hun bare skulle vente et øjeblik. Herefter ringede han sin ven Omar op.

»Og så gik der ikke mere end et par minutter, maks fem minutter, og så kom han ned med panodiler til mig,« forklarer Betina.

Hun blev så benovet over drengenes venlighed, at hun dagen efter fik lyst til at hylde dem på Facebook.

'Klokken 2 i nat stod jeg og tudede nede i døgnkiosken på Tagensvej, fordi jeg havde en temperatur på 39,2 og de ikke havde Panodil. Til alt held mødte jeg Hassan, som hurtigt ringede til hans kammerat Omar. På fem minutter havde de skaffet en pakke Panodil Zapp til mig.
- Og så tudede jeg igen, men nu fordi jeg blev så glad for, at der stadig findes mennesker som tør at spørge, hvorfor jeg går tudende ud af en kiosk klokken 2 om natten.'

Sådan skrev Betina på Facebook onsdag, og siden har opslaget fået mere end 700 likes.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hun fortæller, at hun fik lyst til at dele sin historie, fordi man næsten altid kun hører om negative ting fra det område, hun bor i på Nørrebro.

»Det er primært, fordi jeg bor lige ved Mjølnerparken og tæt på den nye moské, og der er en masse negative historier om det her område, måske især fra folk som ikke bor her. Men det er ikke kun negativt, for jeg elsker at bo her, og folk er altid søde og hjælpsomme,« siger Betina til BT og tilføjer, at hun generelt synes, vi er for dårlige til at hjælpe hinanden i det offentlige rum og i det hele taget.

Netop derfor synes hun også, det var prisværdigt, at der var nogle, der ikke bare vendte det blinde øje til, da hun havde det skidt.

Fredag aften er hun stadig plaget af sygdom. Af samme grund har hun taget en fridag fra sit arbejde. Men når hun igen er på benene, har Betina planer om at give Hassan og Omar en ordentlig tak.

»Jeg er jo normalt på gaden hver dag, så jeg ser dem nok igen, og så vil jeg helt sikkert lige gå hen igen og sige tak,« fortæller hun.