Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En af Danmarks største og mest vellønnede sportsstjerner, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, blev natten til søndag taget for spritkørsel i det centrale København.

Det bekræfter Nicklas Bendtners rådgiver, Jesper Lynghus, over for bt.dk:

- Jeg kan bekræfte, at Nicklas Bendtner blev taget med på stationen i nat lige før kl. 2 efter at have kørt imod færdselsretningen ved Gl. Strand. Det viser sig også, at han er over promillegrænsen - og det faktum, at han kører mod færdselsretningen gør det bare værre, siger Jesper Lynghus.

VAR DU I BYEN I OMRÅDET I GÅR AFTES OG SÅ NOGET? Tip os på 1929@bt.dk eller via formularen her.

Nicklas Bendtner var, ifølge Jesper Lynghus, lørdag aften ude med en gammel ven. De havde spist på Sticks ‘n Sushi, været på sportsbar og cocktailbaren Fugu, inden Nicklas Bendtner satte sig bag rattet med for meget alkohol i blodet.

- Nicklas er ekstremt ked af det. Han har tømmermænd nu - ikke så meget fysisk, men psykisk. Han er ekstremt ked af det, men Nicklas troede, at han var under promillegrænsen, siger Jesper Lynghus søndag formiddag.


Nicklas Bendtner har i løbet af sin karriere været i mediernes søgelys i forbindelse med våde byture. I efteråret 2011 bedyrede han, at det var slut med at erobre det vilde natteliv:

- Jeg har set det hele, prøvet det hele og er klar til noget andet i mit liv. Klar til at være en ansvarlig voksen, og på den måde vil jeg godt være med til at sige, at min ungdom er forbi, sagde Nicklas Bendtner.

Gl strand 2

I dag siger spindoktoren, at han ikke har nogen kommentarer til, hvad fodboldstjernen tidligere har sagt.

- Jeg vil sige, at det er enormt tåbeligt det her - og det synes Nicklas også, siger Lynghus, der ikke ved hvad promillen var - eller hvilken bil Nicklas Bendtner kørte.

Jesper Lynghus oplyser til bt.dk, at Nicklas Bendtner er ked af episoden - og at han ikke ønsker at kommentere sagen. Lynghus oplyser, at han ikke ved om Bendtners arbejdsgiver i den italienske Serie A-klub, Juventus, er orienteret eller om episoden vil få nogle konsekvenser for Bendtners fremtidige karriere.

- Man er ikke uvant med, at fodboldspillere slår en skævert ind i mellem. Det gør ikke det her mindre åndssvagt, og der er ikke nogen undskyldning for spritkørsel. Den eneste forklaring, der er på det er, at han har følt sig klar til at køre, sige Jesper Lynghus og tilføjer:

- Men det handler også om, at man foretager et valg: Enten så drikker man - eller også kører man, siger Jesper Lynghus til bt.dk.

VAR DU I BYEN I OMRÅDET I GÅR AFTES OG SÅ NOGET? Tip os på 1929@bt.dk eller via formularen her.

Andre læser også