Barndomsvennen Faruk Kozan advarer om at stole på Morten Storms historie om, at han som PET-agent gennem seks år infiltrerede al-Qaeda. Ifølge Faruk Kozan har han ofte taget Morten Storm i at tale usandt.

- Han er kommet med så mange løgnehistorier. Han higer hele tiden efter at gøre sig selv interessant. Han er lystløgner, siger Faruk Kozan, der selv har ekstreme holdninger ved blandt andet at benægte jødeudryddelsen.

Faruk Kozan hævder, at han har kendt Morten Storm, siden de begge kom til halballer i Korsør. Han fortæller, at Morten Storm allerede som ung kaldte sig Bandidos-rocker og bokse- og fodboldtalent. Det samme fortalte Morten Storm til Politiken i 2003. Men Morten Storm har, ifølge BTs oplysninger, aldrig været medlem af Bandidos. Og hans tidligere boksetræner Mark Hulstrøm siger, at Morten Storm aldrig har været et stort boksetalent.

- Igennem årene har jeg taget ham i så mange løgne, at jeg ikke stoler på det, han siger, siger Faruk Kozan.

Han fortæller, at det var ham som fik Morten Storm til at blive muslim.

- Det skete hjemme hos mig, hvor jeg viste ham, hvordan man bad og fortalte om islam, siger Faruk Kozan, der stadig ser Morten Storm - sidst i begyndelsen af i år. Han tror, at Morten Storm overdriver.

- Jeg tror ikke på, at han har kendt en al-Qaeda leder. Som om at jeg bare uden videre kunne møde Helle Thorning-Schmidt. Det er ren Hollywood.

Jeg tror, at han har været i PET, men derfra til at han er kommet i toppen af al-Qaeda er for langt ude, siger Faruk Kozan.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Morten Storm.