Kim Larsen kom pludselig forbi Kick Off Sportspub i Odense. Det var til stor overaskelse for bargæsterne.
Kim Larsen kom pludselig forbi Kick Off Sportspub i Odense. Det var til stor overaskelse for bargæsterne. Foto: Facebook billede fra Kick Off Sportspub

Torsdag aften fik bargæsterne på Kick Off Sportspub i Odense noget af en overraskelse. Det gjorde de, fordi selveste Kim Larsen trådte ind ad døren.

Gæsterne havde måske kun regnet med at skulle se FCK spille Europa League kamp mod Ajax torsdag aften. Men de kom også til at se Kim Larsen spille.

Det gjorde Kim Larsen sammen med sit band, Kjukken, i forbindelse med videooptagelser til en udgivelse af en ny plade, Vesterled. Fordi optagelserne skulle bruges til pladen, så spillede bandet play-back den aften. Play-back er, når det ligner, at bandet spiller, men det egentlig er musik, der er forhåndsindspillet og kommer ud af en højtaler. Men bandet havde instrumenter og alt isenkrammet med på pubben.

Hjalmer

Sportspubben ligger ikke langt fra sangerens hjem, og det var måske derfor, at lige netop det sted var udvalgt.

Kick Off lagde efterfølgende et billede af Kim Larsen og bandet op på sin Facebok-side efterfulgt af teksten:

’Ingen dage er ens på Kick Off: I går torsdag havde alle os fodboldfans på Kick Off den glæde at overvære Kim Larsen & Kjukken indspille en musikvideo til et af numrene på deres nye CD.’

Tinderbox

BT har forsøgt at få en kommentar fra Kick Off Sportspub. Men det har ikke været muligt.

Kim Larsen og Kjukken udkommer med albummet, Vesterled, den 7. april. Det er det første album, de udkommer med i fire og et halvt år. Derefter turnerer de rundt i Danmark fra den 25. maj. Kim Larsen er også et af hovednavnene på Odense-festivalen Tinderbox til sommer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.