Op til fem mænd i en mørkeblå Fiat Punto har mandag morgen forsøgt at begå bankrøveri mod Nordea på Falkonér Allé 53 på Frederiksberg. Undervejs fik røverne kolde fødder og stak af uden udbytte.

- Vi får anmeldelsen klokken 9:03 om, at et røveri mod Nordea på Falkoner Allé 53 pågår. Op til to mand bliver siddende i bilen, mens tre andre med maskering trænger ind i banken via baggården og smadrer en rude. De to har pistoler, og den sidste er bevæbnet med et koben, siger den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Flemming Kim.

- De tre røvere trængte ind i banken på et tidspunkt, hvor personalet var ved at forberede sig på dagen og endnu ikke havde åbnet filialen. Gerningsmændene havde en truende adfærd over for de ansatte og forsøgte at sparke en dør ind i forhåbning om, at der gemte sig kontanter på den anden side. men de får ikke sparket døren op og stikker af uden udbytte.

De tre løb herefter ud til flugtbilen og kørte fra stedet via en sidegade til Falkonér Allé. Ingen af de ansatte kom til skade under røveriforsøget.

Flugtbilen er efterfølgende blevet fundet ved Dalgas Have, men politiet har ikke pågrebet nogen af gerningsmændene. Der er endnu ikke noget signalement.

- Vi vil selvfølgelig gerne i kontakt med vidner, der har set mistænkelige personer køre i en mørkeblå Fiat Punto i en rasende fart, siger Flemming Kim.

 Oplysninger kan gives på tlf. 33 14 14 48.