35-årige Mette Hansen
35-årige Mette Hansen Foto: TV2

Mette Hansen, der var med i TV2-programmet, 'Velkommen til virkeligheden', står nu uden hus og hjem.

Livet er hårdt for arbejdsløse Mette Hansen, der i sidste uge medvirkede i 'Velkommen til Virkeligheden' på TV2 sammen med Simon Emil Ammitzbøll (LA). Blot en uge efter at optagelserne til programmet sluttede, blev den 35-årige kontanthjælpsmodtager nemlig sat på gaden af sin udlejer.

Programmet skulle ellers være medvirkende til at skaffe Mette Hansen et job. Men sådan gik det altså ikke, skriver jp.dk.

- Jeg er smidt på gaden, og jeg har stadig ikke noget arbejde, siger Mette Hansen til jp.dk.

Årsagen til den ulykkelige situation var en ekstra høj forbrugsregning, som hun ikke kunne betale. Derfor må Mette Hansen, der har tre børn med tre forskellige mænd, nu bo på må og få hos venner og familie, fortæller hun.

- De to store børn er på efterskole, og den mindste har jeg måttet sende hjem til sin far.

TV2-programmet, der blev sendt torsdag aften, er efterfølgende blevet kraftigt debatteret, fordi den medvirkende folketingspolitiker, Simon Emil Ammitzbøll, blandt andet siger til Mette Hansen, at han synes, det er en god idé, at hun er blevet steriliseret. Mette Hansen er stadigvæk rystet over disse udtalelser.

- Både det, at han skal bestemme, hvordan jeg skal se ud, og at han synes, at det er en god idé, at jeg er blevet steriliseret. Det er immervæk 11 år siden, at jeg blev det - og det synes jeg ikke, han burde have en holdning til, siger hun.

Mette Hansen, der altså nu står uden fast tag over hovedet, fik ellers mulighed for et job hos en industrigartner hen mod slutningen af TV2-programmet.

- Men jeg har ikke hørt fra ham, desværre. Jeg var ellers klar på at prøve det og gå helhjertet ind for det, siger Mette Hansen, som stadig jagter det job, der kan sikre hende en stabil boligsituation.

- Jeg synes, at det er flovt banke på en dør og spørge, om jeg kan låne en sofa for et par dage. Så jeg håber inderligt, at jeg snart finder et job og en bolig, siger Mette Hansen til jp.dk.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.