Vejdirektoratet er forundret efter at en vagt søndag nat var tæt på at blive ramt af livsfarlige stenkast fra broen over Silkeborg-motorvejen. Det skriver Avisen.dk.

- Vi er meget forundrede over, at nogen kan finde på det. Det er en alvorlig sag, ingen tvivl om det.

Sådan lyder det fra Mike Boesen fra Vejdirektoratet, som er projektleder for Silkeborg-motorvejen, efter at en af hans ansatte i nat var tæt på at blive ramt af tunge sten, da han patruljerede på motorvejen.

Vagten, som var tæt på at blive ramt, er chokeret, men har det efter omstændighederne godt, oplyser Mike Boesen til Avisen.dk.

Silkeborg-motorvejen er endnu ikke taget i brug. Vagten, som er ansat af Vejdirektoratet gennem en ekstern aktør, var derfor alene på motorvejen, da han søndag nat patruljerede for at sikre, at ingen uvedkommende bevægede sig ind på den lukkede vej.

Ved midnatstid smed en gruppe unge i 16-årsalderen store sten mellem otte og ti kilogram ned på motorvejen fra broen. Vagten undgik kun lige at blive ramt.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige til dem, der har gjort det her. Jeg tvivler på, at de tager imod fornuft. De må være uden for pædagogisk rækkevidde, siger Mike Boesen til Avisen.dk.

Sagen er meldt til politiet.