Faldt for 22-årig, der nu er gravid.

Fredag 4. juni blev sangeren og komponisten Anne Linnet, 56, viet til sin 22-årige kæreste, Tessa. Vielsen fandt sted om eftermiddagen i gårdhaven på Københavns Rådhus, hvor børn- og ungeborgmester, Anne Vang, viede parret.

Normalt er det kultur-og fritidsudvalget, der forretter borgelige vielser. Men valget af Anne Vang hænger formodentlig sammen med venskabet med Ritt Bjerregaard, der deltog i vielsen.

Anne Linnet omtalte for første gang Tessa i forbindelse med udgivelsen af cd’erne »Anne Linnet - Boksen« i 2009. I noterne på coveret takker hun Tessa, »fordi du er dig«.

På det tidspunkt fortalte Linnet, at hun havde været kæreste med Tessa et års tid. Hverken før eller siden har offentligheden hørt mere til den nye kærlighed. Men nu skulle Tessa efter sigende være gravid, og måske har det været medvirkende til, at parret har valgt at blive gift. 

Det var kun de allernærmeste, der var inviteret med til vielsen på rådhuset, der i blandt tidligere overborgmester, Ritt Bjerregaard.

- Jeg ønsker ikke at kommentere det. Anne har ønsket at holde begivenheden for sig selv lige nu, så det ville være forkert af mig. Det er først senere, det skal fejres med en større fest, siger Ritt Bjerregaard til B.T.

I følge B.T.s kilder valgte Anne og Tessa at tage på bryllupsrejse til Tyrkiet allerede i går.