Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Medlemmer fra den frivillige eftersøgningsgruppe 'Forsvundne Personer', der har iværksat adskillige eftersøgninger af den forsvundne Emilie Meng, har angiveligt foretaget en civil lyd- og fotoovervågning af en adresse i Korsør.

Det fortæller det tidligere medlem af 'Forsvundne Personer' Helle Flintholm til BT.

Aflytningen skulle være iværksat, fordi medlemmer fra gruppen havde en formodning om, at Emilie Meng blev holdt fanget på adressen.

»Jeg finder pludselig ud af, at man siden august måned har overvåget personer på en adresse i Korsør, fordi naboen mente, at en kvindestemme råbte efter sin mor og på hjælp, mens der er blevet hørt banke- og sparkelyde,« siger hun til BT og tilføjer:

»Da jeg finder ud af det, får jeg det så dårligt, fordi det stritter imod min moral og etik. Det er jo selvtægt.«

Overvågningen skulle ifølge Helle Flintholm være foregået ved hjælp af naboen til den pågældende adresse, hvorfra medlemmer fra 'Forsvundne Personer' angiveligt har været i stand til at aflytte stedet.

Helle Flintholm forklarer samtidig, at medlemmer fra 'Forsvundne Personer' på skift har overvåget adressen på afstand med henblik på at følge efter adressens beboere, når de kørte til og fra stedet.

Det hele skulle ifølge en mailkorrespondance mellem Helle Flintholm og Sydsjællands og Lolland-Falsters, Politi, som BT er i besiddelse af, være foregået uden politiets deltagelse.

'Forsvunde Personer': Der er mange rygter

Helle Flintholm har været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at viderebringe informationerne om den civile overvågning, mens en anden person, der ligeledes har kendskab til overvågningen, ifølge Helle Flintholm har indgivet en anmeldelse til politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har imidlertid afvist at kommentere sagen.

Grundlæggeren af 'Forsvundne Personer', Sofie Sønderup, ønsker heller ikke kommentere på beskyldningerne, men understreger, at man videregiver alle informationer til politiet.

»Jeg har ingen kommentarer til dette. Vi overdrager alt, hvad vi finder og informationer til politiet, og politiet gør et rigtig flot stykke arbejde. Som jeg også sagde i går (tirsdag, red.), figurerer der så mange rygter, og det er ærgerligt, at nogle vælger at hoppe med på den vogn, for det gavner ikke nogen. Alt, hvad vi foretager os i gruppen, er familien og politiet orienteret om,« siger hun til BT og fortæller samtidig, at 'Forsvunde Personer' søndag vil fortsætte eftersøgningen af Emilie Meng.

Emilie Meng er sidst set 10. juli på Korsør Station omkring klokken 04.00. Her tog hun afsked med sine veninder efter en bytur. Fra stationen skulle Emilie Meng gå et par kilometer hjem, men hun dukkede aldrig op.

Siden har mange ledt efter hende både i vandet og til lands, desværre uden held.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.