I 1999 stod der i hendes kort, at hun skulle blive gammel i Dahlgårds Tivoli. Hun kunne ikke forestille sig andet. Hun havde giftet sig med Dahlgårds tronarving, Palle, og hvert forår længtes hun efter at forlade huset og flytte ind i den omrejsende beboelsesvogn med familien.

Men det er flere år siden, Anette Dahlgård sidst har været i beboelsesvognen. Hun arbejder i dag med adfærdsvanskelige unge og bor fast med sin mand Palle Dahlgård og deres børn i Skive.

Et overstået kapitel

- Jeg savner det ikke. Ærlig talt. Det var sjovt og skønt, men det var hårdt. Jeg stod i madvognene, og jeg kan godt fortælle dig, at vi havde travlt. Jeg har heller aldrig været med i en mødregruppe for eksempel. Jeg har født mine børn og er taget direkte tilbage til tivoli, fordi de er født midt i en sæson, siger Anette Dahlgård, der stoppede med at arbejde i tivoliet for flere år siden. Der var hverken arbejde eller penge nok til, at hun kunne blive ved.

Hun kommer gerne forbi og hjælper, hvis det en gang imellem er nødvendigt.

Men ellers har hun det godt med, at Dahlgård for hende er et overstået kapitel. Næsten i hvert fald. For det er ikke tre år siden, Anette Dahlgård har skrevet sin sidste autograf.

- Det var helt vildt, al den respons vi fik efter tv-udsendelsen. Det havde vi virkelig ikke regnet med. Jeg er sikker på, at det har været meget positivt for tivoliets omdømme. Men med tiden har det været lidt svært for børnene. DR har genudsendt det mange gange, og til sidst syntes vores 14-årige søn altså ikke, det var sjovt at se sig selv løbe rundt i bar bagdel på skærmen, siger hun.