Anders Eldrup er under anklage for at forgylde sine DONG-kammerater med lukrative lønforhold uden at følge reglerne. Men anklagen er skudt helt forbi.

Det fortæller kilder, der har indgående kendskab til Anders Eldrup, til bt.dk.

Deres indtryk af den nu tidligere DONG-boss er langt fra en mand, der har kastet om sig med penge uden at få tilladelsen til det. 

Kilder fortæller, at Anders Eldrup er en mand, der følger reglerne til punkt og prikke, og han er desuden kendt som en person, der gerne bruger begge sider af papiret.Selv siger han onsdag aften til bt.dk:

- Jeg kommer fra Jylland, så jeg er kendt for at være temmelig påholdende. Min kone vil kunne fortælle, at jeg for eksempel synes, at det er unødvendigt at købe plasticposer i supermarkedet, siger Anders Eldrup.

Også på det personlige plan er Anders Eldrup en vellidt herre blandt flere som bt.dk har talt med.
 
- Jeg kan kun sige, at Anders Eldrup gjorde et rigtig godt stykke arbejde for Dong i den periode, da jeg sad i bestyrelsen, og jeg kender ham kun som et behageligt menneske, siger Asbjørn Larsen, der sad i DONG´s bestyrelse indtil 2008.
 
Anders Eldrup afviser onsdag aften at kommentere DONG-sagen før den advokat-undersøgelse som er sat i gang, ligger færdig.

Undersøgelsen ventes at være klar senest tirsdag 27. marts.