(Foto: Michael Nordborg/alarm112danmark)
(Foto: Michael Nordborg/alarm112danmark)

Fredag morgen opstod der lang kø på Køge Bugt-motorvejen i nordgående retning, fordi kun et spor var farbart i nordgående retning efter et lastbil-uheld omkring midnat.

Oprydningsarbejdet tog lang tid, idet den havarerede lastbil, som spærrede for den ene vejbane, var besværlig at flytte.

Men nu er alle vejbaner igen åbne, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, til BT.

»Der er ryddet op derude,« siger han.

Uheldet skete ved afkørsel 31a - Roskildevej - lidt nord for Køge og skabte problemer for morgentrafikken på Køge Bugt-motorvejen.

»Der er kødannelse på motorvejen. Det sidste, jeg hørte var et par kilometer,« sagde vagtchef Henrik Olesen til BT fredag morgen kl. 5.45.

Der var heldigvis ingen alvorlig personskade i forbindelse med uheldet. Chaufføren blev kørt til undersøgelse, men er blevet udskrevet igen.

»Det var et solouheld, hvor chaufføren - formentlig på grund af uopmærksomhed og for høj fart - mistede herredømmet over lastbilen og kom til at køre ud i rabatten, hvor der er vejarbejde. Der var ikke spiritus indblandet,« fortæller Henrik Olesen.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.