Karrieren kører på skinner for Inger Støjberg (V), der er en af regeringens mest fremtrædende ministre. Men privat er hun single, og som 43-årig har Inger Støjberg måttet erkende, at hun aldrig får børn.

Det fortæller hun til Alt for Danmerne.

»Jeg har det fint med at være single, for jeg har altid mennesker omkring mig, men det er helt klart et savn for mig, at jeg ikke har fået børn selv. Sådan er det bare blevet,« siger Inger Støjberg.

Integrationsministeren er kendt for at værne meget om sit privatliv, men i interviewet med Alt for Damerne åbner hun lidt op og fortæller om sin glæde ved at omgås børn - og gerne mange børn på én gang - når hun tager en slapper fra det pulserende liv på Christiansborg.

Inger Støjbergs bolig i Hadsund er altid åbent for naboerne, og børnene på vejen kalder det sågar 'sfo'en'.

Det varmer Støjbergs hjerte, når børnene fra kvarteret sender hende små videoer og spørger, om hun ikke snart kommer hjem. V-profilen kalder dem kærligt sine 'bonusbørn'.

I stedet for at fokusere på de børn, hun ikke selv får sat i verden, fokuserer hun på det, hun har, fortæller Inger Støjberg. Herunder de mange gode venskaber over ligusterhækkene hjemme i Hadsund.

Inger Støjberg fik ingen børn sammen med sin mand gennem seks år, journalist og særlig rådgiver for finansministeren, Jesper Beinov, men da hun begyndte at danne par med livvagten Claus Jakobsen i 2015, begyndte noget at røre sig i hende.

Claus Jakobsen har to børn fra et tidligere forhold, som Inger Støjberg tidligere i et interview med BT har fortalt, at hun var blevet glad for.

»Det er nu gået op for mig, hvor berigende børn er. Det har jeg været længe om at indse. Claus’ børn på otte og 12 år har en alder, hvor det er sjovt, og man kan lave rigtig mange ting. Det er jeg meget taknemmelig over,« fortalte 42-årige Inger Støjberg til BT i april 2015.

Forholdet til Claus Jakobsen, som Inger Støjberg i øvrigt har kendt siden barndommen, da han havde gået en klasse over hende i politikerens fødeby Hjerk i Nordjylland, holdt dog ikke.

I august 2016 fortalte Inger Støjberg til Ekstra Bladet, at de var gået fra hinanden, og siden har hun været single.

Inger Støjberg og Jesper Beinov blev skilt i 2012.