Ikke kun Bodil Jørgensen var i fare under optagelserne til Far til Fire-filmen. Kun få dage efter, Bodil Jørgensen blev svært kvæstet, skulle en 13-årig skuespiller udføre en farlig scene. Det skriver avisen.dk på baggrund af en række e-mails, som mediet er i besiddelse af.

Barne-skuespilleren skulle køre på en windsurfer på hjul - også kendt som en strandsejler - mens han ræsede om kap med en varevogn. Ligesom scenen hvor Bodil Jørgensen blev klemt under en tonstung traktor, mente ASA Film ikke, at der var behov for en stuntman.

Læs også: Bodil Jørgensens mand efter lille bøde: Det er pilråddent og respektløst

Da Bodil Jørgensens ulykke så skete, valgte filmselskabet endelig at få en stuntkoordinator til at se manuskriptet igennem for potentielt farlige scener. Og så fik de hjælp af stuntkoordinator Stig Günther til windsurfer-scenen. Han er ifølge avisen.dk alligevel forundret over filmselskabet.

- Det er mærkeligt, at de ikke kontaktede mig, før de har haft en ulykke. Det her er helt klart en actionscene, der kræver en stuntkoordinator, siger stuntmanden Stig Günther til avisen.dk

Fejlvurdering
Filmproducer fra ASA Film Marcella Lindstad Dichmann erkender blankt, at de begik en forfærdelig fejl ved ikke fra starten af hyre en stuntman til de farlige scener.

Læs også: Bodil Jørgensen: Min datter lærte mig at gå igen- Der er ingen tvivl om, at vi har lavet en fejlvurdering, og det er vi meget kede af. Men efter ulykken har vi haft en stuntkoordinator på alt. Selvfølgelig skulle det have været gjort før ulykken. Det er der ingen tvivl om, siger Marcella Lindstad Dichmann til avisen.dk

Bodil Jørgensen blev få dage før windsurferscenen alvorligt kvæstet, da hun i en scene sad på en traktor, der væltede. Skuespillerinden fik den 2,4 ton tunge traktor over sig og brækkede samtlige ribben, kraveben og bækkenet. Hun fik desuden læsioner på både lever og nyrer, og lå i respirator i fem dage.

I to måneder efter ulykken sad Bodil Jørgensen i kørestol, indtil hun mod alle odds og lang tid før forventet tog sine første skridt i midten af august.