Et ældre ægtepar fra Frederikssund blev boligløs for et år siden. Men selvom de har stået på venteliste til en ny lejlighed helt siden 1999, har det endnu ikke lykkedes dem at finde et nyt hjem.

Parret, Kirsten Eglin og Jørgen Kristensen på henholdsvis 75 og 82 år, bor nu hos datteren i Frederikssund, mens de desperat har optrappet boligjagten.

hjemløse

På grund af parrets lave medlemsnummer havde boligforeningen ellers stillet ægteparret i udsigt, at de ville få tilbudt en ny lejlighed, så snart de midlertidigt flyttede ind hos datteren.

Men nu er der gået et år, og de har endnu ikke set skyggen af et tilbud. I stedet har de oplevet at falde længere og længere ned på ventelisten.

»Et par måneder senere var vi nummer 12 på listen til en lejlighed. Så var vi pludselig nummer 25, og nu er vi helt oppe på nummer 36,« fortæller Jørgen Kristensen til Frederiksborg Amts Avis via Sjællandske.

Det desperate par har nu tigget kommunen, politikerne og andre private udlejere om hjælp på deres boligproblem – indtil videre uden held.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.