Køb abonnement
Abdi Ulad Hakin er en 23-årig dansk-somalisk eliteatlet, som til dagligt træner i Korsør. Han kan løbe 10 kilometer på 28, 5 minutter, og han har ambitioner om at blive verdens bedste på den distance inden 2018. Abdi var 11 år, da han kom til Danmark som flygtning.
Abdi Ulad Hakin er en 23-årig dansk-somalisk eliteatlet, som til dagligt træner i Korsør. Han kan løbe 10 kilometer på 28, 5 minutter, og han har ambitioner om at blive verdens bedste på den distance inden 2018. Abdi var 11 år, da han kom til Danmark som flygtning. Foto: Simon Skipper

Årets bedste skud: Se Simon Skippers bedste billeder fra 2014

SMS

Berlingske Medias fotografer har samlet deres bedste skud fra 2014. Her er det Simon Skippers udvalgte billeder.

Abdi Ulad Hakin er en 23-årig dansk-somalisk eliteatlet, som til dagligt træner i Korsør. Han kan løbe 10 kilometer på 28, 5 minutter, og han har ambitioner om at blive verdens bedste på den distance inden 2018. Abdi var 11 år, da han kom til Danmark som flygtning.

Tandlæge Marianne Holst-Knudsen i Herlev behandler tænderskæren blandt andet med akupunktur, som det ses her på billedet.

Portræt af Johanne Louise Schmidt i Skuespilhuset. Hun spiller Lola i årets film "Fasandræberne" af Mikkel Nørgaard. Schmidt er desuden er et af de største nye teatertalenter i Danmark og modtog som én af to danskere den royale Stjernedryspris.

Publikumsdarlings Team Tvilling hyldes ved målstregen til KMD Ironman Copenhagen, hvor omkring 3.000 personer deltog. De svømmede 3, 8 km i lagunen ved Amager Strand, cyklede 180 km i Nordsjælland og sluttede af med et marathon i Københavns gader. Steen fragtede egen mand sin lamme bror Peder gennem dagens tre udfordringer.

I sminkerummet kort før kostumeparade på Østre Gasværks nye forestilling De Tre Musketerer. Denne udgave er en noget anderledes fortolkning af klassikeren, instrueret af Frede Gulbrandsen.

Tilskuere kigger ned på politiets indsatsstyrke under det skuddrama ved fogedretten i september, hvor en advokat blev dræbt af skud fra et oversavet jagtgevær.

Portræt af psykologiprofessor Svend Brinkmann, der kalder til oprør mod selvudviklings- og innovationskulturen. Brinkmann har udgivet bogen "Stå Fast", der opfordrer os til at tage nej-hatten på.

I det danske foreningsliv er indvandrere underrepræsenteret. Her i Christianshavn Bokseklub udgør de dog flertallet, og er et godt eksempel på engagement i en forening.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt besøger en mødregruppe i Valby for at høre, hvordan de følte sig behandlet i hospitalssystemet gennem fødslen.

Portræt af Bent Fabricius-Bjerre, som på trods af sin nylige 90-års fødselsdag stadig er aktiv i det danske erhvervsliv.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.